‘Mouwen opstropen, schouders eronder en aan de slag!’. Dat is wat ons kenmerkt. Wij zijn een kantoor dat handelt met de echte Rotterdamse mentaliteit. Een klein kantoor waarbinnen kennis goed wordt ontwikkeld en onderhouden.

De ‘lijn’ tussen u en uw advocaat is kort. Uw advocaat kent uw persoonlijke situatie en gaat in overleg met u op zoek naar de beste oplossing!

Voordat wij een juridische procedure beginnen, zoeken wij eerst naar andere mogelijke oplossingen. Soms is er namelijk helemaal geen procedure nodig om iets netjes te regelen. Er kan vaak al veel bereikt worden met minder ingrijpende methodes. Pas als dat onmogelijk blijkt te zijn, maken we met u de gang naar de rechter. Wij denken in oplossingen en zetten daarbij altijd uw wensen en belangen voorop.

Ons kantoor draagt sinds juli 2014 de naam “Lex Certa Advocaten”. Deze naam maakt duidelijk waar ons kantoor voor staat. De letterlijke vertaling van het Latijnse ‘lex certa’ is ‘duidelijke wet’. Dat is precies wat wij voor ogen hebben: De wet voor u begrijpelijk maken en u op een duidelijke manier begeleiden in de vaak ingewikkelde juridische wereld.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek zullen wij elkaar leren kennen. Wij zullen naar uw probleem luisteren en nagaan of we u kunnen begeleiden op de weg naar een oplossing daarvoor.